Contant geld opnemen en storten

Fooi voor de bezorger of een tientje in een verjaardagskaart. Soms is het heel handig om contant geld in huis te hebben. Of was jij de jarige en kreeg je geld? Dan stort je het misschien liever op je rekening.

Contant geld opnemen

Contant geld nodig? Lees hier hoeveel je mag opnemen.

Contant geld opnemen bij Rabobank en Geldmaat 

Met je betaalpas van Rabobank neem je standaard tot € 1.250 per week op bij geldautomaten va Rabobank en Geldmaat. Wil je je portemonnee nog wat verder vullen? Met een Rabo RiantPakket neem je tot € 5.000 per week op. Meer nodig? Bestel dan contant geld.

Locatiewijzer Geldmaat automaten Meer lezen over contant geld bestellen

Contant geld opnemen bij andere banken

Bij andere Nederlandse banken neem je met je betaalpas van Rabobank één keer per dag tot € 250 op. Ben je op vakantie en wil je contant geld opnemen met een betaalpas in euro's of vreemde valuta? Houd er rekening mee dat buitenlandse banken lagere limieten kunnen hebben. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Contant geld storten bij de Rabobank

Heb je flink gespaard, veel fooi verdiend of een gevulde verjaardagskaart gekregen? Stort je geld dan in een stortautomaat in een van onze vestigingen.

Biljetten storten

Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig. Hiermee stort je per keer tot 200 eurobiljetten. De hoogte van het bedrag maakt niet uit.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Muntgeld storten

Je stort tot ongeveer 1.300 euromunten per keer. Dit noemen we een deeltransactie. Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is. Als je een paar deeltransacties achter elkaar op dezelfde rekening doet, betaal je maar één keer de stortingskosten.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Vreemde valuta (andere muntsoort) storten

Kosten van contant geld storten

Enveloppen vol briefjes en muntjes; je kunt op verschillende manieren je geld storten. Wat betaal je daar voor?

Geld storten op je eigen rekening

Stort je op je eigen Rabobankrekening en gebruik je de betaalpas van die rekening? Dan betaal je € 1,50 per storting. Heb je meerdere rekeningen bij de Rabobank? Dan kun je de betaalpas van de ene rekening gebruiken om te storten op je andere rekening. Maar let op: je betaalt dan € 9. Het is dus handiger om de pas te gebruiken van de rekening waarop je geld stort.

Geld storten op je eigen spaarrekening

Stort gratis je geld op de spaarrekeningen Rabo JongerenRekening en Rabo RegenBoogRekening. Je kunt geen geld storten op andere spaarrekeningen.

Geld storten op iemand anders rekening

Een storting op een Rabobankrekening van iemand anders kost € 9. Ook als je geld stort op de spaarrekening van iemand anders. Het is dus handiger om het geld eerst op je eigen rekening te zetten en daarna over te maken.

Service en Contact