Een vrouw kijkt op haar telefoon

Apps

Met de apps van de Rabobank kan je mobiel bankieren, betalen en beleggen met je smartphone en tablet. Ook hebben wij een app die kinderen spelenderwijs met geld om leert gaan. Download onze apps en ontdek het gemak van jouw bank op zak.

Rabo App

Saldo checken en geld overmaken, vaak zonder Rabo Scanner Gemakkelijk online afrekenen met iDeal Pas blokkeren, paslimiet verhogen en andere eenvoudige zaken zelf regelen

Rabo PinPin

Spelenderwijs leren over geld Zakgeldhulp voor ouders Gemakkelijk te koppelen aan een Rabo JongerenRekening

Rabo Wallet

Bij de kassa betalen met je smartphone in plaats van je bankpas Al je betaalzaken in één app

Bekijk hier alle apps

Payconiq

Met de app Payconiq betaal je met een QR-code aan de kassa of in een webshop. Eenvoudig met je mobiele telefoon. Simpel en snel. Ervaar het gemak van mobiel betalen en download de app in de appstores.

Meer lezen over Payconiq

HomeCatcher App

De HomeCatcher App van de Rabobank helpt je op een leuke en makkelijke manier jouw droomhuis te vinden. Je kan favoriete woningen ‘liken’ of disliken’. De app past daarna de zoekresultaten hierop aan, zodat je steeds meer huizen te zien krijgt die bij jouw voorkeuren passen. Daarnaast geeft de app een indicatie van de aankoopkans van de woning en de verkoopkans van jouw eigen huis. Ook kan je in de app eenvoudig berekenen wat je maximaal kan lenen.

On the GO!

Met On the GO! kan je eenvoudig, veilig en snel parkeren en tanken met je mobiele telefoon.

Meer lezen over On the GO!

Rabofoon

Telefonisch geld overboeken, betalen en sparen. Met de Rabofoon kan je bankieren met één telefoontje. Extra handig dus als je geen internet wil of kan gebruiken.

Meer lezen over de Rabofoon

Ockto

Heb je binnenkort een gesprek met een adviseur van de Rabobank? Dan moet je een aantal financiële gegevens aanleveren. Bijvoorbeeld in het Rabobank Hypotheekdossier of in de Financiële Coach. Met de Ockto app hoef je jouw financiële administratie niet meer te doorzoeken. Met deze app verzamel je eenvoudig en snel jouw financiële gegevens van bijvoorbeeld het UWV. Vervolgens kan je deze gegevens delen met jouw adviseur. Ockto is vanaf 31 oktober in de Financiële Coach te gebruiken.

Meer lezen over Ockto